De Britse tv-wereld is enorm in shock nadat gisteren naar buiten kwam dat YouTuber Emily Hartridge op 35-jarige leeftijd is overleden. 

Article continues after the ad

Ze raakte betrokken bij een ernstig scooter-ongeluk, zo bevestigden nabestaanden gisteren op Instagram. "We hebben allemaal van haar gehouden en ze zal nooit vergeten worden. Ze heeft zoveel levens beïnvloed dat het moeilijk is om een leven zonder haar voor te stellen."

Onder de post stromen massaal verdrietige en geschokte reacties binnen van bekende Britten. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emily Hartridge (@emilyhartridge) op


Reacties op overlijden Emily Hartridge

"Mijn hart gaat uit naar Emily’s familie en vrienden. Zo’n schok, ik stuur jullie mijn liefde en gebeden", aldus Davina McCall, voormalig presentatrice van Big Brother. Ashley James van Made in Chelsea schrijft: "Zoveel liefde en steun vanuit mijn kant. Ik ben er kapot van..." "Jezus Christus!", schrijft realityster Calum Best (Kim Kardashians ex), "Dit is zo verdrietig. Het spijt me zo". Het is niet voor het eerst dit jaar dat Britten een bekende jonge ster verliezen: een paar maanden geleden overleed Love Island-ster Mike Thalassitis.


Wie was Emily Hartridge?

Emily runde een populair YouTube-kanaal. Ze gaf datingadvies en trad op als gezondheidscoach. Sommige van haar filmpjes scoorden meer dan 20 miljoen views. Daarnaast presenteerde ze verschillende tv-shows en mocht ze grote acteurs als Eddie Redmayne en Hugh Jackman interviewen.