Britney Spears

Britney Spears heeft voor de eerste keer van zich laten horen over de docu Framing Britney Spears. De zangeres vertelt dat ze alleen kleine stukjes zag, maar dat het veel bij haar losmaakte.

Dat liet ze weten in een Instagrampost. “Ik voelde me vernederd door de manier waarop ze me lieten zien. Ik heb twee weken lang gehuild en doe dat soms nog steeds.”

Bekritiseerd en beledigd

Ze moet ook haar ei kwijt over de manier waarop de media haar behandelde. “Ik leg me al mijn hele leven bloot door op te treden voor een publiek. Er is een hoop kracht en vertrouwen nodig om je echt kwetsbaar op te stellen. Ik ben altijd zo bekritiseerd, beledigd en beschaamd door de media en dat gebeurt nog steeds.

Article continues after the ad

Los in de heupen

In het filmpje zien we Britney enthousiast dansen op Aerosmith. We wisten natuurlijk al dat de Toxic-zangeres lekker los is in de heupen, maar ze zegt dit ook echt nodig te hebben. “Voor mijn verstand moet ik elke avond dansen om me weer mens te voelen. Dansen geeft me vrolijkheid! Ik ben niet perfect, perfect is saai. Ik ben hier om vriendelijkheid te verspreiden.”

Framing Britney Spears

De docu kwam vorige maand op tv en liet zien hoe het tieneridool aan de top van de muziekindustrie belandde. Framing Britney Spears vertelt hoe de media haar in beeld bracht en dat was lang niet altijd positief. De onthullende docu maakte ook veel los in ons eigen kikkerlandje, want een veelbesproken fragment van Ivo Niehe en Britney wist de docu te halen

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: