Chris Hemsworth in Extraction op Netflix

Dit voorjaar ging Extraction in première bij Netflix. In deze kick-ass actiefilm speelt Chris ‘Thor’ Hemsworth een huurling die naar Bangladesh afreist om de ontvoerde zoon van een drugsbaron te bevrijden. Extraction was een megaklapper voor de streamingdienst en het duurde dan ook niet lang voordat er een nieuw deel werd aangekondigd. Maar het lijkt erop dat een stel tieners uit Nigeria de streamingdienst op briljante wijze voor zijn!


Lagos

De vijftienjarige Muiz Sanni maakte samen met zijn broertje Malik en zijn neefje Fawas een low-budget remake van de trailer van Extraction. De video werd geschoten in een buitenwijk van Lagos, de hoofdstad van Nigeria en ging in première op Twitter. “We houden zoveel van deze film en we hopen dat Chris Hemsworth en Netflix deze remake zien”, schreven de jonge filmmakers bij de tweet. En al snel bleek dat hun harde werk niet voor niets was geweest!


Première Extraction 2

Chris Hemsworth deelde de remake van zijn actiehit op zijn Twitter-account. En zoals het hoort bij een actieheld, had hij weinig woorden nodig om zijn punt te maken: “EPIC!” De gebroeders Russo, die Extraction produceerden, gingen zelfs nog een stapje verder: “Dit is geweldig. We willen jullie van harte uitnodigen op de première van Extraction 2. Stuur ons een berichtje en wij regelen de rest.” Is het hooikoorts of moeten we nu stiekem toch een traantje wegpinken door dit Nollywood-sprookje?
 

 

Article continues after the ad