Henry Cavill in The Witcher op Netflix

Ook een beetje in de war van The Witcher? No worries, Hans Kazan vertelt je alles wat je moet weten over deze grimmige fantasyserie!

Handig

Vorige week ging dan eindelijk The Witcher in première. Binnen enkele dagen schopte deze duistere fantasyreeks het tot de best beoordeelde serie op Netflix. The Witcher heeft echter een rijke voorgeschiedenis met boeken en games. Hierdoor ligt het instapniveau net iets hoger dan bij andere series. Dat beseft Netflix zich blijkbaar ook, want gisteren verscheen een handige introductie tot deze fantasyhit… gepresenteerd door niemand minder dan twee Witchers van eigen bodem!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

In ‘The Witcher for dummies’ delen wij alles wat jij moet weten om lekker onderuit te kunnen bingen.

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op


Monsterjager

In de video vertellen Hans Kazan en zijn zoon Steven alles wat je moet weten over de wonderlijke wereld van The Witcher. De zelfverklaarde experts in het bovennatuurlijke doen een boekje over uit over de magische krachten van de titelheld, zijn leven als monsterjager en andere magiërs die het Continent bevolken. Als kers op de taart houden de Kazans het netjes spoilervrij. Het is trouwens niet de eerste keer dat dit Netflix dit geintje uithaalt. Dit voorjaar maakte de streamingdienst ook al een hilarische video waarin Henny Huisman een samenvatting gaf van de eerste twee seizoenen van Stranger Things!

Article continues after the ad