Sneeuwwitje krijgt haar eigen spin-off. En voor de hoofdrol zou Disney niemand minder dan Oscarwinnaar Brie Larson op het oog hebben!

Article continues after the ad

Het Huis met de Muis heeft het drukker dan ooit! Gisteren schreven we al over de laatste ontwikkelingen rondom de live-action remakes van Dumbo, Aladdin en The Lion King. Ook wordt er gewerkt aan een spin-off van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, de animatieklassieker waar het allemaal mee begon. Hierin volgen we de avonturen van de zus van Sneeuwwitje, genaamd Rose Red. En voor de titelrol staat niemand minder dan Oscarwinnaar Brie Larson bovenaan het verlanglijstje van Disney!

Vloek

Rose Red speelt zich af nadat Sneeuwwitje buiten bewustzijn is geraakt door het eten van de vergiftigde appel. Sneeuwwitje’s enige hoop is dit keer niet de dappere prins, maar haar zus Rose Red! Zij trekt eropuit om de vloek van de jaloerse koningin op te heffen. Gelukkig staat ze er niet alleen voor: op haar avontuur wordt Rose Red bijgestaan door de zeven dwergen! Het zou trouwens niet de eerste keer zijn dat Brie Larson aan de slag gaat voor Disney: momenteel is de actrice druk bezig met de opnames van de superheldenfilm Captain Marvel. En zo te zien heeft de Oscarwinnaar daar voorlopig haar handen vol aan!