André Hazes

Het knettert nog steeds als een malle tussen André Hazes en Bridget Maasland. Ook op Instagram spatten de vonken er tussen het spraakmakende showbizzkoppel vanaf!

Sportschool

Vorige maand werd bekend dat André Hazes en Bridget Maasland een setje vormden. En zeker in het begin van je relatie wil je er toch pico bello uitzien voor je nieuwe liefje! Vanmorgen ging Dre dan ook aan de bak in de sportschool om, zoals hij het zelf op Instagram omschrijft, ‘voor die Men’s Health te gaan’. Het bericht ontging natuurlijk ook zijn nieuwe vlam niet. Bridget was er dan ook als de kippen bij om te reageren op het stoere kiekje!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@stephan_pt We gaan voor die Mens Health broer.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


Kerstdagen

‘Maak me gek!’, schreef Bridget bij de foto van haar afgetrainde geliefde. Ze sloot af met een hartje, want de liefde tussen de tortelduifjes is nog lang niet bekoeld! Ook niet onbelangrijk: Bridget valt bijzonder in de smaak bij Rachel Hazes: "We hebben de grootste gein met elkaar. Ze is echt leuk, ik ben echt blij met haar", aldus de gelukkige schoonmoeder. Geen wonder dat André, Bridget én Rachel samen met de kerstdagen met elkaar doorbrengen!

Article continues after the ad