Bridget Maasland

Bridget Maasland heeft zo haar twijfels bij de Insta-post die Marco Borsato gisteren plaatste, waarin hij zegt dat ex-vrouw Leontine nog steeds zijn Valentijn is.

Article continues after the ad

Dat was gisterenavond te zien in RTL Boulevard. Verslaggever Aran Bade, die laatst een poging deed om ophef los te peuteren bij Jan Smit, sprak met Marco's moeder Mary Borsato. Die vertelde 'm dat Marco en Leontine met de Insta-posts willen laten zien dat ze nog altijd goed met elkaar omgaan, mede voor de kids die ze samen hebben. Daar zet Bridget dan weer haar vraagtekens bij...

 

 

'Hoef je niet voor de kinderen te posten'

Bridget vindt het "ontzettend mooi" dat twee exen nog zo goed met elkaar omgaan. "En zo hoort het inderdaad ook altijd te gaan." Maar, zo voegde ze eraan toe: "Aan de andere kant: je hoeft niet voor de kinderen dit op Instagram te posten. In principe kun je dat ook onderling natuurlijk regelen." Ze vermoedt dat er meer aan de hand is. "Heeft het ook misschien iets te maken met een charmeoffensief vanuit Marco?"

Wil Marco Leontine terug?

"Dat gevoel, Bridget, heb ik ook een beetje", reageerde Aran. "Dat Marco vooral denkt: ik wil jou toch weer terug. Dat gevoel kan je vandaag ook overvallen op Valentijnsdag, maar dat gevoel had ik ook een beetje." Moeder Mary benadrukte juist dat er nog steeds veel liefde is, maar dat Marco en Leontine wel écht uit elkaar zijn.