Bridget Maasland

Gisteren stond Bridget Maasland met een zwart, tikkie doorschijnend truitje RTL Boulevard te presenteren en op twitter was dat al snel trending. Sommige kijkers waren helemaal van de wap omdat ze twee borsten dachten te zien. Nu reageert Bridget fel op deze hysterische reacties.

Article continues after the ad

Sommige kijkers gingen zelfs inzoomen en... nou ja, het hield nogal de gemoederen bezig. "Bridget moet even gewaarschuwd worden", schreef iemand zelfs. Zoals je hieronder ziet zaten er gelukkig ook mensen tussen die het voor Bridget opnamen.

 

'Verbijsterd'

De ex van André Hazes liet het er niet bij zitten en kwam met meerdere reacties op haar populaire Insta-pagina. Die plaatste ze dan weer onder comments van haar volgers. Op een van haar eigen posts. Snap je het nog? Hoe dan ook: het komt erop neer dat Bridget not amused is na die negatieve tweets. "Eerlijk? Ik ben verbijsterd over hoe er met mensen wordt omgegaan. Ik lach om dit totaal belachelijke non-nieuws. Maar dat doe ik al maanden", reageert ze op iemand die haar een hart onder de riem stak.

 

'Zo ziek'

"Zo ziek dit", schrijft ze weer onder een reactie van een ander. "Een zwarte coltrui met een huidkleurige bh. De wens is vader van de gedachte." En ook: "Het is maar wat men wil zien."