Bridget Maasland

Bridget Maasland wist even niet wat ze hoorde in RTL Boulevard, afgelopen weekend. De uitspraken van violist André Rieu - die aangaf gewoon te moeten betalen voor zijn kopje koffie op het Vrijthof in Maastricht - verbaasde haar nogal!

Article continues after the ad

Orkestleider André Rieu staat normaal gezien elk jaar met zijn muzikanten op het Vrijthof in Maastricht. Hij vindt het echt not done dat 'ie gewoon moet betalen wanneer hij ergens op datzelfde plein een terrasje wil pakken. "Dat is toch ongelooflijk? Die ondernemers verdienen zich te pletter aan mij."

Bridget over André

"Hij heeft een punt, maar ik vind het ook wel een béétje kinderachtig", reageerde Bridget - die momenteel niet zo lekker gaat op RTL 4 - in RTL Boulevard. Ze stak haar verbazing niet onder stoelen of banken. "Voor een kopje koffie?!"


Gewoon betalen

Food-expert Miljuschka Witzenhausen zat ook in de uitzending en vond het eveneens een vreemd verhaal van André. "Ik vind het zó niet sympathiek dit. Misschien is het uit zijn verband gerukt?", vraagt ze zich af. Bridget zet zelfs haar vraagtekens bij de uitspraken van de wals-maestro. "Ik geloof het ook niet helemaal." Co-host Lex Uiting: "jij moet hier gewoon betalen op het Leidseplein, toch?". Ja, Bridget moet gewoon aftikken. "Natuurlijk, en terecht! Maar ze verdienen ook niet zo veel aan mij als aan André Rieu, natuurlijk. Dat scheelt."

Het hele interview met André Rieu in het AD is hier terug te lezen.