Bridget Maasland in geel shirt

Een zomers zonnetje is momenteel ver te zoeken. Maar daar heeft Bridget Maasland gelukkig wat op gevonden!

Kerstdiner

Deze maand staat in het teken van de feestdagen. En dan wil je er extra goed uitzien! Bridget Maasland is natuurlijk geen uitzondering. De presentatrice van RTL Boulevard had dan ook weinig zin om met een bleek bekkie aan te schuiven bij het kerstdiner. Even bijkleuren op het strand zit er voorlopig echter niet in. En dan zijn de zonnebankstudio’s ook nog gesloten. Maar zo makkelijk geeft Bridget niet op!
 

Article continues after the ad


Spraytan

Op haar Instagram-pagina showt Bridget Maasland haar skills met een bus spraytan. En aangezien de voormalig verloofde van André Hazes niet van half werk houdt, zit het gebronsde goedje over haar hele lijf. Kijk, zo luid je toch nog met een gezond kleurtje het jaar uit!

Bridget Maasland in de Playboy

Het is daarbij niet voor het eerst dat Bridget uit de kleren gaat op Instagram; eerder deze maand deelde zij op Instagram nog een foto uit de Playboy. Zij poseerde destijds in het pikante mannenblad om geld op te halen haar zwerfhondenstichting Dutchypuppy. Voor Bridget kan 2021 trouwens niet vroeg genoeg beginnen; naar eigen zeggen is de diva helemaal klaar met dit ‘klotejaar’. Nog even geduld, Bridget!