Bridget Maasland

Wij zijn inmiddels echt wel wat gewend, maar Bridget Maasland kijkt als de minst ervaren Hotter Than My Daughter-presentatrice - dit is pas haar tweede seizoen - haar ogen uit. Zo ook gisteren, toen ze oog in oog kwam te staan met de 'cameltoe koningin'.

Article continues after the ad

Normaal geven kinderen hun... euhm... 'flamboyant' geklede moeders op, maar gisteren waren de rollen omgedraaid. De Groningse Gitte draagt haar kleding het liefst zo strak mogelijk, maar haar moeder, de 73-jarige Samhitta, vindt het echt niet meer kunnen en schakelde Bridget in. Die viel van de ene in de andere verbazing... "Ik dacht dat je je broek nog niet aanhad, maar het is echt de broek zo."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond 21.30 een nieuwe aflevering van @hotterthanmydaughter_official op @rtl5

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


'Cameltoe koningin'

Gitte vindt loeistrakke latex-broeken helemaal top. Die voelen als een soort tweede huid, beschrijft ze in de spraakmakende uitzending. Ze is er ook bewust op uit om een cameltoe te creëeren en showt vol trots een aantal voorbeelden én laat ook haar gele 'clitstring' zien. "Ze noemen mij ook wel de cameltoe koningin." Gitte's broer had ooit iets gezegd van haar kledingkeuze en nu hebben ze geen contact meer. Ook haar biologische vader nam afstand. Samhitta: "Die zei: 'Ik wil daar niet mee geassocieerd worden.' Ja en dan denk ik, hallo het is wel je dochter."

 

Gitte en haar vriend

Gelukkig nam niet iedereen afstand van Gitte. Haar vriend bleef haar altijd supporten. En die twee hebben elkaar op een bijzondere manier leren kennen. "Mijn moeder werd 65 en toen hebben we voor de grap een stripper ingehuurd. Nou en dat is nu mijn vriend." De man in kwestie houdt ook wel van uitdagende kleding en staat dus vol achter Gitte. "Ik weet dat Gitte van aandacht houdt, dus ik zie haar het liefst ook in de kleding die aandacht vraagt." Kijkers raakten niet uitgepraat over deze aflevering en ja, de flauwe cameltoe-grappen bleven ook niet uit...

 

Make-over

Uiteindelijk kreeg Gitte natuurlijk een make-over. Het klinkt cliché, maar het klopt ook nu weer: ze ziet er zó anders uit, dat je haar bijna niet meer herkent. Het wonderschone eindresultaat kun je hier kijken.