Dennis Schouten, Bridget Maasland

Bridget Maasland mengde zich vanavond in RTL Boulevard in het fittietje tussen Dennis Schouten en Erica Terpstra. Volgens de presentatrice moet Dennis niet zo onbeschoft zijn.

Article continues after the ad

Strubbelingen bij Humberto

Dennis Schouten en Erica Terpstra schoven vorige week zondag allebei aan bij Humberto. Althans, 'schoven' is misschien een verkeerde term. Vanwege haar operatie zit Erica momenteel in een rolstoel en daar kwamen de nodige strubbelingen bij kijken. Ze kon namelijk niet op het plateau komen en moest - volgens de productie - ergens in een hoekje gaan zitten.

'Not amused'

Daar was ze zacht gezegd not amused over, zo merkte Dennis Schouten eerder op. "Een chagrijnig wijf dat dat is! Ze was boos, jongen, tegen iedereen aan het schelden, vloeken en boos aan het doen", blikte hij deze week terug in Roddelpraat. "Ik denk: nou, wat een onaardig mens. Ook naar mij heel boos en overal met die rolstoel.”

Reactie van Erica

Erica bevestigt vanavond aan RTL Boulevard dat ze inderdaad niet in een hoekje wilde zitten, maar...hij overdrijft het wel, volgens haar. "Ik werd een beetje boos, maar schelden zal ik niet vaak. Ik heb wel gezegd dat ik niet in het hoekje ging zitten. Maar ik heb daarna ook gezegd: 'jullie hebben het geweldig opgelost'", blikt ze hieronder terug. Nou, drama opgelost, zou je denken. Maar Bridget Maasland wilde daar vanavond toch nog wat over kwijt...

Drama compleet

Zij vindt de opmerking van Dennis Schouten namelijk echt niet kunnen. "Ik vind het vrij respectloos van Dennis Schouten als een vrouw van 78 in een rolstoel er even niet gelukkig mee is - wat ik mij best kan voorstellen - om haar dan 'wijf' te noemen. Dat gaat mij echt een stapje te ver", sluit ze af. En daar kan Marc van der Linden wel inkomen. "Maar 'respect' en 'Dennis Schouten'? Dat is sowieso een twijfelachtige combinatie." 

RTL Boulevard is iedere dag om 18.35 uur te zien op RTL4

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.