Bridget Maasland in De Zwakste Schakel op RTL 4

Bridget Maasland trekt zich helemaal niets aan van de kritiek dat zij en liefje André Hazes 'te klef' doen op Instagram. Met een nieuwe zoete foto steekt ze een dikke vette middelvinger op naar de haters. Lekker hoor!

Article continues after the ad

De Zwakste Schakel-presentatrice Bridget heeft namelijk niet één, niet twee, maar drie (!) belangrijke mannen in haar leven. "Wat een rijkdom!", schrijft ze bij een foto van André Hazes, zoontje Mees én doggie Zack.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al mijn liefdes bij elkaar! #wateenrijkdom @andrehazes #zack #mees ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Een en al liefde

Ondanks allerlei geruchten over André en andere vrouwen én die slepende rechtszaak over een vroegere vrijpartij, houdt Bridget vol en gaat ze gewóón door met haar online liefde voor de volkszanger. Haar volgers krijgen regelmatig een nieuwe liefdevolle foto voor hun snufferd. Ook deze hierboven doet het lekker en sleepte al duizenden likes binnen.

 

'Te klef'

Deze week kreeg het koppeltje ook wat kritiek te verwerken. Zo gaf Shownieuws’ Mark Schaaf aan dat 'ie helemaal klaar is met de insta-posts van 'Brazes'. "Ik moet zeggen: ik vind het hartstikke leuk dat ze zo verliefd zijn, maar het is zó veel en elke keer dat kleffe gezoen en: o, wat ben ik gelukkig!", zei hij héél zuupruimerig...

Ondertussen gaan Bridget en André gewoon lekker door met online liefdesverklaringen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trots op deze hoor!👌🏼

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op