Bridget Maasland

Bridget Maasland vindt dat de heren van voetbalpraatprogramma Veronica Inside, oftewel Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, er een ouderwets gedachtegoed op nahouden.

Article continues after the ad

Dat zegt de (enorm) veelbesproken presentatrice in de nieuwste editie van STATEMENTS., een YouTube-serie van SLAM!. 'Johan Derksen heeft zijn beste tijd gehad', zo klonk de stelling waar ze op moest reageren. En hoewel ze het daar niet mee eens is, vindt ze wel dat de heren - die overigens bereid zijn om hun salaris af te staan aan collega's in nood - een "ouderwets gedachtegoed" hebben. 

Bridget over VI-heren

Ze denkt dus niet dat Johan over zijn top is, maar echt fan van zijn show... is ze ook weer niet. "Ik denk wel dat VI en de mannen van VI, dus ook Johan Derksen, een soort van heel ouderwets gedachtegoed hebben en daar heel erg aan vasthouden", aldus Bridget.

Ouderwets

De presentatrice van De Zwakste Schakel en RTL Boulevard (als ze ooit nog terugkomt in de uitzending) denkt wel dat er nog een grote doelgroep is voor zo'n 'ouderwets' programma. "Op zich denk ik dat heel veel mensen zich daar nog aan vasthouden, zeker de oudere garde. Ik denk dus niet dat hij zijn beste tijd al heeft gehad. Hij is zeker scherp."

Het hele interview met Bridget, waarin ze ook praat over haar 'BN'er-schap', vind je hieronder: