Bridget Maasland plaatst een foto uit de oude doos op Instagram. Het superschattige kiekje doet haar namelijk sterk denken aan haar zoontje Mees!

Een jeugdfoto van Bridget Maasland

Bridget Maasland vermaakt zich deze lome zondag kostelijk op Instagram. De presentatrice deelt aldaar namelijk een lieve foto die ze toegestuurd kreeg via haar DM’s. De persoon in kwestie vroeg zich af of hij/zij een nog jonge Bridget had gespot. En dat klopt! Op de foto hieronder zie je inderdaad een jeugdfoto van de blondine. Uit de bijbehorende hashtags maken we op dat de foto’s afkomstig zijn uit een oude breispecial van de Margriet. Wat wij vooral heel tof vinden, is het bijschrift. Bridget herkent haar zoon Mees namelijk in de oude foto:  “Zo zou Mees eruit zien als meisje”, schrijft ze bij de Instagram-foto. Oordeel zelf:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dank voor alle lieve felicitaties! @_mees_padberg

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Een zomer vol ups en downs...

Bridget heeft sowieso een prima weekend! Eerder bleek namelijk dat de coronatest van de presentatrice en Mees negatief uit was gevallen. Voor Bridget was de spannende coronatest echter een afsluiter van een zomer vol ups en downs! Zo liep het in de studio bijvoorbeeld niet altijd op rolletjes… We hopen dat dit fijne weekend een voorbode is voor betere tijden voor de presentatrice.

Article continues after the ad