Bridget Maasland

Bridget Maasland ontpopt zich langzaam maar zeker tot de selfie-koningin van instagram. Er gaat haast geen dag voorbij of de RTL-presentatrice slingert een zelfportret online. Maar... haar nieuwste foto is een héle speciale!

Article continues after the ad

De ex van André Hazes ging door een zware periode nadat het vorige maand uitging tussen de twee. De mediastorm bereikte op een gegeven moment zelfs een hoogtepunt of dieptepunt, afhankelijk van hoe je er naar kijkt. Op een gegeven moment werd het Bridget even te veel en haalde ze uit naar de zure haters.

'Liefde van mijn leven'

Ondanks alles kan ze - zeker in deze tijden van thuisisolatie - altijd nog rekenen op de onvoorwaardelijke steun en liefde van zoontje Mees! "De liefde van mijn leven!❤️❤️", schrijft Bridget bij haar nieuwste foto op insta, waarop moeder en zoon samen poseren.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De liefde van mijn leven!❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

Corona

Hoewel zeker niet alle celebs en BN'ers met zinnige corona-adviezen komen, zet Bridget haar bekendheid gelukkig wél in om zinnige dingen te zeggen over de bestrijding van het virus. Zo riep ze haar volgers héél wijselijk op om toch vooral de RIVM-richtlijnen te volgen. Oftewel: zo veel mogelijk binnenblijven, 1,5 afstand houden wanneer je toch naar buiten moet én vaker je handen wassen. "Alleen zo kunnen we heel veel leed voorkomen."