Bridget Maasland

Monique Westenberg werd onlangs verrast door een huwelijksaanzoek van André Hazes. Maar als we Bridget Maasland mogen geloven, is het niet de eerste keer dat de volkszanger op zijn knieën gaat voor de liefde!

André en Monique

Deze week werd bekend dat André Hazes zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk heeft gevraagd. Vanmorgen reageerde Bridget Maasland op het nieuws. Daarbij kon de RTL-presentatrice het toch niet laten om een gepeperd geintje te maken: “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen!” Inmiddels blijkt dat dit grapje niet helemaal uit de lucht is komen vallen…

 

Article continues after the ad


‘Niet jaloers’

Toen Bridget Maasland op de Instagram-pagina van RTL Boulevard werd geconfronteerd met haar opmerking, reageerde zij: “Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat, maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.

Verloofd met André

Later bevestigde Bridget Maasland bij RTL Boulevard dat ze vorig jaar ten huwelijk is gevraagd door André Hazes. Opvallend is daarbij dat zij toegeeft dat de voormalige geliefden daarna enige tijd verloofd zijn geweest. Bridget koestert echter naar eigen zeggen geen wrok tegenover André en Monique: “Ik ben echt heel blij voor ze. Anderen zijn er meer mee bezig dan ik.”