Bridget Maasland, afscheid

Wees gerust: het heeft niets te maken met de kortstondige relatie van Bridget en André of haar werk bij RTL Boulevard, want er is iets veel belangrijkers. Haar zoon Mees neemt vandaag afscheid van de basisschool en dat zorgt bij Bridget Maasland ook voor wat gemengde gevoelens.

Article continues after the ad

"Ik ga dit zo vreselijk missen", schreef de blonde presentatrice gisteren bij een reeks foto's op Instagram. "Al acht jaar lang is het zoete inval bij ons thuis met o.a. deze gasten. Al die jaren ga ik mee of help ik mee bij de activiteiten van school, omdat ik dat het allerleukste vind om te doen. Wat ben ik trots op al deze lieve kinderen die mij net nog bedanken voor de lekkere lunch en omdat ik hun haar zo mooi in het vet en de haarlak heb gezet. Zo lief!"

 

Laatste keer

Bridget beleefde dan ook een raar moment vanmorgen. "Voor de laatste keer door de poort van de basisschool. Bijna klaar voor de middelbare school, maar eerst vanavond nog een knal eindfeest #gooutwithabang", schreef ze bij de foto hieronder. Overigens is ze niet de enige BN'er die afscheid moet nemen van deze periode van zijn of haar kind. Jan Smit herkent het gevoel van Bridget. "Hier hetzelfde ;)", reageert hij. Wij wensen al die ouders maar veel sterkte.