Bridget Maasland

Bridget Maasland was weer even te zien in het programma RTL Boulevard. Na de ophef rondom haar relatie met André Hazes was ze maanden presentatrice af in het programma.

 

Britney Spears

RTL Boulevard had het over het 20-jarig bestaan van Britney Spears album Oops I Did It Again en een verslaggever ging bij Bridget langs om haar uit te horen over het interview dat ze met de zangeres had, toen zij nog maar net bekend was. Bridget was wel tevreden met haar terugkeer bij Boulevard. Op Instagram vertelt ze ook over haar comeback! 

Article continues after the ad

Vanavond in @rtlboulevard vertel ik over mijn interview met @britneyspears , 20 jaar geleden❤️

5,161 Likes, 0 Comments - Bridget (@bridgetmaasland) on Instagram: "Vanavond in @rtlboulevard vertel ik over mijn interview met @britneyspears , 20 jaar geleden❤️"

Weigerde commentaar

Na haar controversiële breuk met André weigerde Bridget commentaar te geven aan Boulevard. Wel sprak ze erover met andere media. Volgens Angela de Jong (die onlangs ook kritiek had op onder andere de NPO en Nikkie Plessen) was dat de reden voor haar lange afwezigheid bij het programma, maar  RTL zegt dat er een hele andere reden was voor de afwezigheid van Bridget.

Nu is André al een tijdje weer heel gelukkig met Monique Westenberg en gaat het ook met Bridget goed (lees hier ook hoe zij de lockdown doorkomt). De presentatrice duikt zelfs na maanden weer even op in haar programma RTL Boulevard. Het was van korte duur, maar zou dit het begin kunnen zijn van haar comeback bij het programma?