Bridget Maasland

Bridget Maasland is erg visueel ingesteld, gaf de RTL Boulevard-presentatrice gisteren toe tijdens het programma. Het beeld van een naakte Rob Goossens die naast Nikkie Plessen in bed ligt kan ze dan ook moeilijk van haar netvlies krijgen.

Article continues after the ad

Euh... ja, inderdaad: context is wel handig in deze kwestie! We zullen het even uitleggen. TV-deskundige Rob Goossens vertelde over de Gouden Televizier-Ring-verkiezingen. "Ik heb net van Nikkie de belofte gekregen dat ik naakt naast haar mag liggen als ik zeg dat Dragon's Den (waarin Nikkie een belangrijke rol speelt, red) gaat winnen, dus bij deze: Dragon's Den gaat gewoon winnen", zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht. "Dankje Rob", reageert Nikkie.

Bridget gaat stuk

Bridget - presentatrice van dienst - kon vervolgens niets meer volgen van Rob's verhaal. "Ik ben zó visueel ingesteld dat ik alleen nog maar kan denken dat jij naast haar ligt... naakt!" Ze kwam niet meer bij van het lachen. "Wat heerlijk! Ik heb niets gehoord van je antwoord."

Lachen!

Alle gekheid op een stokje: het is in ieder geval goed om te zien dat Bridget nog kan lachen. De afgelopen weken verliepen namelijk niet bepaald succesvol. Op carrière-gebied dan. Zo werd het Insta-account van haar woonwinkel gehackt en scoorde ze bizar lage kijkcijfers met herhalingen van de kittige kennisquiz De Zwakste Schakel. Wellicht gaat het binnenkort ook privé wat beter met Bridget en haar liefdesleven. Ze is naar het schijnt aan het daten!

RTL Boulevard is welke werkdag rond 18:35 uur te zien op RTL 4.