Bridget Maasland, Beau Blijft Binnen

Bridget Maasland is de laatste tijd weinig op televisie te zien (op het nieuws van de Brazes-rel na). Haar werk voor RTL Boulevard staat even 'on hold' en programma's als De Zwakste Schakel en Hotter Than My Daughter keren pas in het najaar weer terug. Maar bij Beau Blijft Binnen liet de presentatrice gisteravond plots weer even van zich horen.

Article continues after the ad

"Het gaat eigenlijk hartstikke goed met mij", vertelt de presentatrice lachend. "Ik ben lekker met mijn zoon, juf aan het spelen in de ochtenden en ik heb zelf een Spaanse cursus opgepakt." Aan dat laatste komt ze alleen nauwelijks toe. "Mijn zoon zit in groep 8, dus ik moet oppervlaktes berekenen en breuken uitrekenen. Het is natuurlijk al 80 jaar geleden dat ik dat zelf op school heb gehad."

Twee vaste teams

Ondanks de zorg voor haar zoontje, boodschappen doen voor haar familie en het runnen van een kledingwinkel, hoeven we Bridget zeker niet te missen op tv. "Uiteraard keer ik terug bij RTL Boulevard", maakt ze duidelijk. "Nu hebben zij door de coronacrisis alleen twee vaste teams waarmee ze werken, dus Ruben, Marieke en ik zitten even thuis. Als dit allemaal ooit weer wordt zoals het hoort, dan zijn we er ook weer allemaal bij." Ze is dus door haar geflikflooi met André Hazes niet ontslagen, zoals RTL eerder al duidelijk maakte.

Beluister hieronder het hele fragment terug.

Beau Blijft Binnen is iedere vrijdag- en zaterdagavond te zien.