Bridget Maasland, RTL Boulevard

Bridget Maasland kreeg de afgelopen dagen flink wat kritiek te verduren nadat ze in RTL Boulevard openhartig had verteld over haar Oud & Nieuw-plannen. Gisteravond kwam ze daar toch nog even op terug!

Article continues after the ad

De blondine vertelde woensdag in de uitzending van RTL Boulevard dat ze zou gaan hoppen tussen verschillende gezinnen. "Ik ga eerst bij Clarice langs, dan bij een ander gezin die daar vlakbij woont, dan bij mijn broer die achter woont en dan nog bij een vriendin ernaast. Dat doe ik op mijn fietsje", vertelde ze zonder blikken of blozen.

Coronaverspreider

Met de coronamaatregelen in ons achterhoofd kwam dit uiteraard weer op flink veel kritiek te staan. "Sorry Bridget, maar volgens mij is hoppen met Oud & Nieuw niet echt de bedoeling. Leef jij onder een steen?" vroeg een Twitteraar zich af. "Nee, Bridget. Je kan niet gaan hoppen. Twee mensen, that's it. Dat is een vast nummer en geen maximum dat je mag roteren", kopte iemand anders in. Lees hieronder nog maar een aantal reacties die de presentatrice ontving.


Echte plannen

Bridget kwam gisteren bij Boulevard toch nog even terug op wat ze nu echt had gezegd. "Ik moet even iets rechtzetten, want ik heb afgelopen uitzending een verkeerde woordkeuze gemaakt. Ik zei: ik ga hoppen bij mensen, maar dat wil niet zeggen dat ik bij die mensen ook daadwerkelijk naar binnen ging." Uiteindelijk bleek het allemaal een storm in een glas water, want de zongebruinde Bridget was de hele avond bij vrienden. "Voor de winkel heb ik met mijn ouders geproost in de buitenlucht en 's avonds bij een vriendin en met een vriendin samen gegeten." Zois dat ook weer opgelost, tijd voor wat liefde.