Bridget Maasland en André Hazes

RTL Boulevard-ster Bridget Maasland ging er eens goed voor zitten: ze praatte in de podcast 'Dit komt nooit meer goed' bijna een uur over haar tijd met ex André Hazes én de heftige tijd die volgde nadat het uitging. Ook geeft ze gewoon toe te 'gniffelen' om André's 'misstappen'.

Article continues after the ad

Het is voor het eerst dat Bridget zo lang en openlijk over hun stormachtige relatie praat. Er is ook veel gebeurd in de tussentijd: de vrouw voor wie André Bridget verliet, moeder van zijn kind Monique Westenberg, is verlaten voor een nieuw liefje, influencer Sarah van Soelen.

'Mening bijstellen'

In de periode na de breuk kreeg Bridget enorm veel haatberichten op haar bordje. Ze zou een 'homewrecker' zijn. Inmiddels... is die publieke opinie wel bijgesteld. "Sit, back and relax en dan doet de rest zijn werk wel voor je. Ik bedoel: hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen en dat heb ik niet hoeven doen", legt Bridget uit. 

Sarah van Soelen

Bridget gniffelt om André

Hoe kijkt ze eigenlijk naar al die plotwendingen in het leven van André. Terug naar Monique, weg bij Monique, de relatie met Sarah. "Ja, gniffelend natuurlijk", zegt ze eerlijk. "Het zou ook raar zijn als dat niet zo zou zijn." Toch gunt ze ook iemand als Monique zo'n situatie niet. "Het is niet dat ik iemand uitlach van: oh, gelukkig, dan heeft zij dat ook. Helemaal niet."

Liegt André?

Bridget onthult nog veel meer in de podcast. Dat ze André nooit meer heeft gezien en toentertijd in de krant moest lezen dat hij weer met Monique was op die Temptation-achtige Curaçao-reis, waar zij notabene ook nog naartoe ging. Ook claimt ze dat André deed alsof hij vrijgezel was toen ze aan het daten waren. "Ik was toch wel een soort van voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond. Door hemzelf. Dat was allemaal prima, maar toen bleek gaandeweg dat het niet zo was."


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.