Bridget Maasland, RTL Boulevard

Het is goed mogelijk dat we over een aantal weken Bridget Maasland gewoon weer aan de desk zien bij RTL Boulevard. Vanwege de aanhoudende coronacrisis werkte het showbizzprogramma de afgelopen weken met een aantal vaste gezichten, maar daar komt vanaf maandag weer verandering in.

Article continues after the ad

"Na tien weken mogen wij ook hier een beetje versoepelen", vertelde Luuk Ikkink gisteravond in de uitzending aan co-host Vivienne van den Assem. "Dankjewel voor de afgelopen tien weken." Vivienne zal komende maandag het stokje overdragen aan Marieke Elsinga, die haar werk voor RTL Boulevard combineert met haar succesvolle ochtendshow op QMusic.

 

Bridgets terugkeer

Grote kans dus dat over een aantal weken Bridget Maasland, die deze week nog even voorbij kwam om over Britney Spears te praten, ook weer aanschuift achter de bekende desk op het Leidseplein. Angela de Jong zal daar misschien wat minder blij mee zijn, maar RTL Boulevard stelde ons eerder niet voor niets gerust: de hele Brazes-rel zou geen invloed heeft op het geruisloos verdwijnen van de blonde presentatrice. We gaan het afwachten! 

RTL Boulevard is iedere dag rond 18:35 te zien op RTL 4.