Niemand minder dan RTL-presentatrice Bridget Maasland (45) is de nieuwe liefde van André Hazes (25).

Article continues after the ad

Dat maakt RTL Boulevard zojuist bekend. Het nieuws komt een dag nadat officieel bekend werd dat André en Monique Westenberg uit elkaar zijn.

 

André Hazes en Bridget Maasland

”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen", zo laat André weten. "Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

 

Monique

Monique Westenberg vertelde gisteren in een emotionele instagram-post al dat de naam van 'de ander' - we weten nu dat dit om Bridget Maasland gaat - het 'alleen maar pijnlijker' zou maken

 

Verklaring Bridget

Het management van Bridget bevestigt het nieuws. Ze vindt André 'meer dan leuk'. "Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden", benadrukt haar manager. "Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt."