Bridget Maasland, Beau Blijft Binnen

Haar relatie met André Hazes zorgde voor een commentaar-storm van ongekende proporties, maar gelukkig voor Bridget is er toch ook nog iets moois uit voortgekomen: haar vriendschap met zijn moeder Rachel Hazes!

Article continues after the ad

Al eerder bleek dat Rachel en Bridget elkaar nog regelmatig zien en spreken. Nu komen ze weer met een mooi moment op Insta. Bridget plaatst een foto waarop we zien dat ze heerlijk dineert met een groepje vrienden, inclusief Rachel!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next stop, Barcelona! #romereünie #dankbaar🙏

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

Dankbaar

"Dankbaar", schrijft Bridget bij de foto. De RTL Boulevard-presentatrice beleefde laatst een moeilijk momentje met haar zoontje Mees dus zo'n diner om de gedachten te verzetten kon ze vast wel gebruiken! Ook Rachel zit momenteel privé ook niet echt in de beste fase van haar leven, helaas.

Rachel

Zo is ze de laatste tijd weer volop in het showbizznieuws vanwege de bekoelde relatie met haar dochter Roxeanne. Die twee waren ooit twee handen op één buik, maar volgens Rachel zelf hebben ze even geen contact, zo gaf ze laatst toe in een interview met RTL Boulevard. Maar desondanks deed het haar tóch goed om te zien dat de Hazes-neefjes - de zoontjes van André en Roxeanne - elkaar een aantal weken terug voor het eerst ontmoetten! Daar gaat elk moederhart natuurlijk sneller van kloppen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🙏🏻 dankbaar

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op