Bridget Maasland

RTL-ster Bridget Maasland doet een 'What’s up MTV, welcome to 'my' crib'-je; ze geeft haar insta-volgers een uitgebreide rondleiding van huize Maasland.

Article continues after the ad

Slaat de verveling toe bij de veelbesproken Bridget? Uit het niets onderbreekt ze haar constante stroom aan selfies voor... een filmpje! En niet zomaar een filmpje, nee: we krijgen gewoon een uitgebreide toer van haar Amsterdamse stulpje.

Het huis van Bridget Maasland

"Alle gezelligheid komt een beetje van mijzelf en een beetje van Melting Pot", schrijft ze bij het filmpje. En daarmee doelt ze op de cadeauwinkel van haar ouders en broer, waar ook Bridget zakelijk bij betrokken is. Oftewel: het gaat hier om een verkapte promo! Groot gelijk heeft ze.


Melting Pot

Over die winkel gesproken: Bridget gaf haar volgers eerder al een update over de huidige stand van zaken vanwege de coronacrisis. Zo verduidelijkt ze dat de fysieke shop, gerund door moeder Elly, vader Frits en broer Bryan, al een tijdje op slot zit. Uiteraard gaat de webshop wel gewoon door. "Ondertussen leven we mee met iedereen die direct of indirect getroffen worden door dit vreselijke virus, applaudisseren we voor alle zorg- en hulpverleners en branden we kaarsjes voor de slachtoffers." Bridget zélf kwam eerder overigens al met een stel tips om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ons familiebedrijfje is gelukkig nog corona vrij, maar hoe gaan wij als team om met deze crisis? Begin maart was de shop in De Pijp precies één jaar open. Wij vonden het toen ongepast om het te vieren en sindsdien is alles anders. De winkel in De Pijp is nu sinds 2 weken gesloten. De online bestellingen via de webshop gaan wel door (zolang het nog kan) en wij willen nogmaals iedereen bedanken dat jullie bij ons blijven shoppen, want als het straks beter wordt willen we ook weer onze deuren kunnen openen! Elly (70) en Frits (72), normaal verantwoordelijk voor de inkoop, backoffice èn de lachwekkende filmpjes, zitten sindsdien thuis in zelfquarantaine. Dochter Bridget onze promo-babe laat nu iedere dag de honden voor ze uit en zorgt voor de nodige boodschappen. Zoon Bryan is verantwoordelijkheid voor de verkoop en de social media, zorgt dagelijks dat de bestellingen deur uit gaan (uiteraard zolang het nog mag en kan). We blijven zo veel mogelijk binnen en hopen dat dit snel voorbij gaat. Ondertussen leven we mee met iedereen die direct of indirect getroffen worden door dit vreselijke virus, applaudisseren we voor alle zorg- en hulpverleners en branden we kaarsjes voor de slachtoffers. #teammeltingpotamsterdam #besafe Www.meltingpotamsterdam.nl

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op