Bridget Maasland

Bridget Maasland sleept weekblad Privé voor de rechter. Dit doet ze naar aanleiding van de foutieve berichtgeving over een avontuurtje met André Hazes. Na het huwelijksfeest van Patty bleek er enkel gezoend en niet meer dan dat, zoals het blad beweerde.

 

 

Article continues after the ad

Begin november meldde de Privé dat Bridget Maasland en André Hazes – die kort daarvoor hun relatie bevestigden – op het huwelijk van Patty Brard, al seks zouden hebben gehad. Bridget Maasland ontkende dat eerder, al gaf ze wel aan dat er gezoend was. Toch hangt de presentatrice nu ook consequenties aan dit foutieve bericht en sleept ze het weekblad voor de rechter. Morgen vindt het kort geding plaats in Amsterdam.

Coverzaak opgelost

Eerder vandaag bleek André Hazes de zaak rondom de coverfoto met zijn zoontje te hebben opgelost. Zo liet zijn manager weten. André werd - net als Bridget - een paar weken woest op de Privé, nadat zij eerder een foto van zijn 3-jarige zoontje op de cover hadden geplaatst met de tekst ‘Kleine jongen. Hoe leg je hem dit uit?’, doelend op de breuk met Monique en zijn nieuwe relatie. En hij was niet de enige die zich kwaad maakte, Paul de Leeuw noemde de makers van het blad 'Schoften' door deze actie.