Fotograaf
Instagram @bridgetmaasland
Christian Henry en Bridget Maasland

Bridget Maasland en haar nieuwe bae Christian Henry hebben per ongeluk een belangrijke relatiehorde genomen! Of, nou ja, 'belangrijk': volgens Bridget zelf moeten we er helemaal niet zoiets groots van maken.

Article continues after the ad

De ouders van je nieuwe partner ontmoeten... dat is toch wel een dingetje. Vraag maar aan Ben Stiller

 

Bridget en Christian

Toch moeten we er volgens Bridget "niet zo’n ding van maken", zo geeft ze aan in de nieuwe aflevering van haar podcast Bridget & Friends, die ze samen met RTL Boulevard-vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella maakt. De eerste keer dat haar nieuwe vriend Christian Bridgets ouders ontmoette, was helemaal geen bewuste actie. "Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was. Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust."

Kameleon Bridget

Haar nieuwe podcastaflevering gaat over verliefdheid. Bridget geeft toe dat als ze hevig verliefd is, ze in een soort kameleon verandert die de ander wil pleasen. "Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. En dan denk ik: ‘hè, bah! Dat is helemaal niet leuk, want ik ben als mezelf veel leuker." De presentatrice noemt haar vorige relatie, met André Hazes, een "fiasco", maar... daar heeft ze ook weer van geleerd voor deze nieuwe, ook weer veelbesproken relatie. "Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen."Luister óók onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.