Bridget Maasland

Bridget Maasland werd vorig jaar flink op de korrel genomen, nadat ze een relatie kreeg met André Hazes. De liefde hield geen stand en Hazes keerde terug naar zijn ex Monique Westenberg. Na wat gekibbel tussen Bridget en Monique léék het hoofdstuk afgesloten, maar nu Hazes weer weg is bij Monique blijft de kwestie actueel.

Robbert Rodenburg interviewde de presentatrice (en sprak recent met Martien Meiland) en natuurlijk kwam het afgelopen jaar even voorbij. Hoe was het om online zo gehaat te worden? “Heel vervelend… Heel naar… Als ik via social media iets positiefs wil laten zien wordt het negatief gemaakt. Als ik iemand steun, dan zal het wel uit eigenbelang zijn. Zeker de laatste twee jaar wordt het wel heel negatief belicht. Maar dan denk ik: blijkbaar verkoop ik heel goed. Dan moet je het zo maar zien. De mensen die me kennen weten dat het anders is.”

 

Article continues after the ad

Negatieve reacties zijn tot daar aan toe maar Bridget gaf toe dat het soms véél verder ging dan anonieme scheldpartijen. “Het afgelopen jaar zijn er écht vreselijke dingen gebeurd, maar daar wil ik verder niet over uitweiden omdat ik een jonge zoon heb, en die kijkt heel veel op Youtube.” Begin dit jaar maakte Bridget al bekend dat ze soms zelfs met de dood werd bedreigd, of mensen het op haar familie voorzien hadden.

Boontje komt om zijn loontje

Bridget was tijdens haar relatie met André Hazes vaak de gebeten hond in de media. “Ik dacht: ik zit stil en ik laat karma de rest doen. Het komt echt allemaal wel uit. Nu blijkt er weer zo’n situatie aan de gang te zijn… Ik praat er nu wel makkelijk over, maar ik heb wel wat therapie moeten volgen om hiermee om te gaan.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: