Bridget is weer aan de bak na alle heisa rond de break up van ‘Brazes’ en was gisteren goed gehumeurd tijdens de fotoshoot van onze collega's van Veronica Magazine. Net als altijd is Bridget niet vies van een beetje zelfspot…

Werk gaat gewoon door

De presentatrice die afgelopen tijd volop in de mediabelangstelling stond had er gisteren zin in. Zo begon ze de dag met een powerpost op Instagram: “Let’s kick some ass today!” Precies. Knop om, en doorrr!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s kick some ass today! 💋💋

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on


Babbelende Bridget

Op de set leek Bridget goed in haar element. Ze was positief, en niet vies van een grapje over de hele situatie met André: “Heb je nog leuke hetero-vrienden?”, grapte ze tegen de fotograaf. Toen iemand tijdens de fotoshoot de naam André Rieu liet vallen haakte ze ook nog even in: "Nee, even geen André, hoor!" Gelukkig, ze kan nog lachen.

Article continues after the ad

Hotter than my Daughter

Ondanks dat De Zwakste Schakel tijdelijk van de buis is gehaald door RTL begint maandag 2 maart om 20:30 uur het nieuwe seizoen van Hotter than my Daughter met Bridget als presentatrice. De Veronica-shoot stond dan ook in het teken van de ordinair geklede moeders. En ja hoor: Bridget kan dat panterprintje prima hebben!