Bridgerton, Regé-Jean

Na dagen van speculaties over zijn kansen om de volgende James Bond te worden, heeft Bridgerton-acteur Regé-Jean Page nu zelf gereageerd op de kwestie. Is hij echt in de running om Daniel Craig op te volgen als 007?

Regé-Jean Page hint naar rol als James Bond

Wie wordt toch de nieuwe James Bond? We lieten jullie een paar dagen geleden weten dat de naam van Regé-Jean Page mogelijk toe is gevoegd aan het lijstje met opvolgers van Daniel Craig. De geruchtenmolen kwam (pas echt goed) op gang, nadat de Bridgerton-acteur een foto op Instagram plaatste met een cryptisch bijschrift. We zijn daarom ook blij dat Page nu zelf met opheldering komt!

“Het B-woord”

Page was te gast in The Tonight Show With Jimmy Fallon. Talkshowhost Jimmy Fallon besloot de acteur te vragen naar de geruchten. Deze liet vervolgens weten dat we de geruchten niet al te serieus moeten nemen… Britten in populaire films en series (zoals onze guilty pleasure Bridgerton!) worden volgens hem vrijwel altijd geassocieerd met het “B-woord”, zoals hij dat zelf omschrijft. Page is trots om in het rijtje met mogelijke James Bond-acteurs opgenomen te worden, maar hecht er verder zelf niet zoveel waarde aan.

Article continues after the ad

Wie de nieuwe James Bond wordt, zal nog wel een poosje geheim blijven… Eerst is het immers nog tijd voor het afscheid van Craig! Hij is (als het goed is...) vanaf 2 april 2021 te zien in No Time to Die, zijn allerlaatste 007-film. Desalniettemin blijft een beetje speculeren natuurlijk hartstikke leuk!