Is acteur Dean Norris de nieuwe love interest van Cyrus Beene of heeft de moeder der dramaseries Shonda Rhimes iets anders voor hem in petto? Het is in elk geval bevestigd: Hank uit Breaking Bad voegt zich bij de cast van Scandal voor het allerlaatste seizoen.

Article continues after the ad

Na zijn heroïsche dood in Breaking Bad was Norris te zien in o.a. The Big Bang Theory, Girlboss en de Amerikaanse hitserie Under the Dome. We weten nog niet wat de rol van Dean in Scandal precies wordt. Wel is er een foto opgedoken waarop de acteur te zien is met Jeff Perry (Cyrus Beene) tijdens het eerste officiële staatsdiner van de nieuwe president. De kans dat zijn karakter iets met de politiek te maken heeft, is dus groot.  

Are we Gladiators or are we bitches?

Als de promovideo die gisteren verscheen een indicatie is voor seizoen 7, dan belooft het een schandalig goed einde te worden. Het is geen vooruitblik met allerlei juicy details, maar een ode aan alle schandalen uit de serie. Dat, én een shitload aan beroemdheden die trots verklaren ook ‘gladiator’ te zijn.

The Grant Finale

In Amerika start het laatste seizoen van Scandal op 5 oktober. Helaas is het niet meer mogelijk om seizoen 6 nog even te bingewatchen via Netflix, want de dienst heeft de serie offline gehaald. Of en wanneer seizoen 7 wél op Netflix NL verschijnt is onduidelijk.