Indrukwekkende cast nu nog indrukwekkender.

Article continues after the ad

De indrukwekkende cast van de Nederlandse productie Redbad is zojuist nog wat indrukwekkender geworden. Breaking Bad-acteur Jonathan Banks is aan het team toegevoegd. Hij zal de schurkenrol op zich nemen.

De film wordt hoofdzakelijk opgenomen in het preHistorisch Dorp in Eindhoven en zou qua spektakel niet onderdoen voor Game of Thrones. Eerste achter de schermen-beelden zijn dan ook vol belofte.  

Leg dat gegeven naast de topcast (onder meer Gijs Naber, Loes Haverkort, Huub Stapel, Egbert-Jan Weber, Rene Soutendijk, Birgit Schuurman, Jack Wouters en Lisa Smit) en de film heeft alles in zich om een succes te worden. Te meer nu er eindelijk een geschikte schurk is gevonden!

Achter de schermen bij Redbad

Lieverdje

De Amerikaanse Banks, die in Breaking Bad en spin-off Better Call Saul ook al niet zo'n lieverdje speelt, zal zich de komende weken geregeld in het pak van Pepijn hijsen. Pepijn staat ook wel bekend als 'genadeloze koning van de Franken'.

Heldendom

Redbad speelt zich af in de achtste eeuw. De christelijke Franken voerden destijds een bloedige strijd met Noord-Europese heidenen. De naam Redbad is afkomstig van een gelijknamige Fries, die heldendom verkreeg door met Vikingen achter de Franken aan te gaan.

De film wordt geregisseerd door Roel Reiné (The Scorpion King 3: Battle for Redemption, Adrenaline, Michiel de Ruyter). Als alles volgens plan gaat, verschijnt Redbad deze zomer in de bioscopen.

Presentatie cast