De vuile was wordt buiten gehangen nu Brad Pitt en Angelina Jolie gaan scheiden. Het volgende hoofdstuk in de soap: Brad wordt verdacht van kindermishandeling. Dat meldt de website TMZ.

Article continues after the ad

De reden?

Volgens de entertainmentwebsite is dit echt dé reden dat Brad en Angelina gaan scheiden. Een incident vorige week zou de basis zijn van de breuk tussen het Hollywoodkoppel. Brad zou te diep in het glaasje gekeken hebben tijdens een vlucht met hun privéjet. Door de alcohol zou de agressieve Brad naar voren zijn gekomen.

Schreeuwen

Volgens een ooggetuige - die Brad zag nadat hij woest het vliegtuig was uitgestapt - ging hij tekeer tegen zijn kinderen. Zelfs zo erg dat diegene anoniem de kinderbescherming heeft ingeschakeld. Zowel de politie als de dienst 'Children and Family Services' zouden de zaak nu onderzoeken.

Gerucht

De geruchtenmachine draait echt overuren op dit moment. Brad zou buiten de pot hebben gepist, vaak dronken zijn én zelfs tegenspeelster Marion Cotillard zwanger hebben gemaakt. Maar de actrice zegt vandaag in een statement zwanger te zijn van haar eigen man Guillaume Canet. "Ik heb niets met de scheiding van Brad en Angelina te maken." Kortom, de soap gaat nog even verder.