Bram Krikke, show

Bram Krikke zag begin oktober de Televizier Talent-Award net voor zijn neus naar Martien Meiland gaan, maar de jonge ster zit niet zomaar bij de pakken neer. Hij mag namelijk zelfs een eigen show maken bij Videoland! 

Article continues after the ad

Al snel bleken alleen de verwachtingen van Bram en de grote bazen van RTL behoorlijk uit elkaar te liggen! Zij zagen een kelder voor zich, terwijl hij toch echt voor die gróte show a la The Voice ging.

Verborgen camera's

"Dat is precies waar deze serie over gaat", legt de altijd hilarische Bram Krikke uit in het AD. "Ik wilde grootser uitpakken. Ik heb dus zonder medeweten van Videoland ook dat proces gefilmd, ook met verborgen camera's. Ook gesprekken met de hoge heren uit de directie. Ze schrokken zich dood toen ze die beelden terugzagen. Gelukkig mocht ik ze wel gebruiken." Dat belooft dus lekker veel ongemakkelijke momenten.

Bekende Nederlanders

In De kelder van Bram Krikke zie je in vijf afleveringen dus hoe Bram van 'niets' naar zijn eigen grote 'Bram Krikke-show' gaat. Gelukkig krijgt de radiodj hulp van Herman den Blijker, Hans Kazàn, Kees van der Spek en zelfs RTL-baas Peter van der Vorst komt even voorbij, want anders weten we niet waar dit was geëindigd. Bekijk hieronder de trailer!

 


De vijf afleveringen van De kelder van Bram Krikke zijn vanaf vandaag te zien via Videoland.