Brad Pitt is één van de meest begeerde mannen ter wereld, maar hij heeft zijn buik vol van beroemde vrouwen. All the single ladies: put your hands up, en grijp je kans!

Pitt werkt momenteel aan Once Upon A Time In Hollywood, en is volgens de gossipsite Page Six flink aan het daten geslagen. Volgens vrienden van de Hollywood-ster zit hij niet meer te wachten op relaties met beroemde vrouwen, maar zoekt hij juist een ‘normale relatie’, voor zover je daarvan kunt spreken als beroemd acteur.

De ex-factor

De acteur scheidde twee jaar geleden van actrice Angelina Jolie, en de bittere ‘vechtscheiding’ is nog steeds aan de gang. Volgens vrienden van de acteur is het gekibbel (en het getrek aan de kinderen) erg zwaar voor Pitt. Hij datet af en toe met vrouwen die hij via-via leert kennen, maar doet vooral leuke dingen met vrienden.

Article continues after the ad

Pitt wil volgens zijn vrienden waarschijnlijk wel weer trouwen, maar geen kinderen meer. In totaal staat de teller al op zes: Pitt en Jolie kregen drie kids, en hebben ook drie geadopteerde koters.

De acteur wil zich voorlopig richten op zijn werk, het welzijn van zijn kinderen, en zoekt zachtjes aan een beetje naar een normaal leven. Beroemde vrouwen zijn weliswaar gewend aan de spotlights (Pitt had lange relaties met o.a. Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow en Juliette Lewis), maar Brad houdt een eventuele nieuwe liefde er het liefst buiten.

Pitt is de komende maand nog in Los Angeles, voor de opnames van de nieuwe Tarantino-film/sterrenspektakel Once Upon A Time In Hollywood. Naast Pitt zien we daarin o.a. Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Damian Lewis en Al Pacino… ongelooflijk!

Volgens geruchten is Pitt ook in de race om een rol te spelen in de nieuwe Kingsman-film!