Actrice Jennifer Tilly ziet de remake van Child’s Play totaal niet zitten. En ze heeft recht van spreken: Tilly sprak vier keer de stem in van ‘The Bride of Chucky’ Tiffany Valentine.

Article continues after the ad

Je weet wel, die gothic-pop, net als Chucky zit haar ziel vast in een pop. Jennifer Tilly plaatste recent een foto van haar met Tiffany op twitter en riep een nieuwe hashtag in het leven: #NotMyChucky.
 

 

Waarom?

Waar komt die boycot opeens vandaan? Nou, de Child’s Play-remake – de eerste creepy trailer kwam vrijdag uit – laat Chucky-bedenker én –regisseur Don Mancini links liggen. Ook Brad Dourif is nergens te bekennen. Hij sprak tot nu toe altijd de stem van Chucky in.

Chucky-serie

De verwachting is nu dat de recent aangekondigde Chucky-televisieserie voortborduurt op de rest van de franchise. Geestelijk vader Don Mancini is hier namelijk wél van de partij.
 

 

Remake

Hoe dan ook: wij zijn tóch erg benieuwd naar de Chucky-remake, die op 20 juni verschijnt. We weten inmiddels dat deze versie van Child’s Play de origin story zoals we die kennen volledig overhoop gooit. Chucky bezit niet langer de geest van seriemoordenaar Charles Lee Ray, maar: hij is een moderne pop die is geprogrammeerd om te killen.