Actrice Jennifer Tilly ziet de remake van Child’s Play totaal niet zitten. En ze heeft recht van spreken: Tilly sprak vier keer de stem in van ‘The Bride of Chucky’ Tiffany Valentine.

More content below the advertising

Je weet wel, die gothic-pop, net als Chucky zit haar ziel vast in een pop. Jennifer Tilly plaatste recent een foto van haar met Tiffany op twitter en riep een nieuwe hashtag in het leven: #NotMyChucky.
 

 

Waarom?

Waar komt die boycot opeens vandaan? Nou, de Child’s Play-remake – de eerste creepy trailer kwam vrijdag uit – laat Chucky-bedenker én –regisseur Don Mancini links liggen. Ook Brad Dourif is nergens te bekennen. Hij sprak tot nu toe altijd de stem van Chucky in.

Chucky-serie

De verwachting is nu dat de recent aangekondigde Chucky-televisieserie voortborduurt op de rest van de franchise. Geestelijk vader Don Mancini is hier namelijk wél van de partij.
 

 

Remake

Hoe dan ook: wij zijn tóch erg benieuwd naar de Chucky-remake, die op 20 juni verschijnt. We weten inmiddels dat deze versie van Child’s Play de origin story zoals we die kennen volledig overhoop gooit. Chucky bezit niet langer de geest van seriemoordenaar Charles Lee Ray, maar: hij is een moderne pop die is geprogrammeerd om te killen.
 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.