ozark netflix Marty Byrde Jason Bateman

Netflix kapt met crime-topper Ozark. Het aankomende vierde seizoen wordt ook meteen het laatste seizoen. Ondanks dat seizoen 4 wel een paar extra afleveringen krijgt, zijn de fans echter toch kwaad op Netflix!

Ozark verlengd met vierde, laatste seizoen

We vertelden jullie een paar dagen geleden dat Netflix stopt met Ozark. De serie krijgt nog één, extra lang seizoen, maar daarna is het over en uit voor de Byrdes. En ja, dat seizoen 4 het laatste seizoen zou worden, zat er al een beetje aan te komen. Zo hintte hoofdrolspeler Jason Bateman (Marty Byrde) eerder al op het einde van de misdaadserie.

Ozark-fans zijn boos op Netflix

Het derde seizoen van Ozark verscheen een dikke twee maanden geleden op Netflix. Het is nog niet bekend wanneer we het laatste seizoen mogen verwachten. Wel weten we dat seizoen 4 uit 14 afleveringen zal bestaan in plaats van de gebruikelijke 10. Dat is echter slechts een kleine pleister op de wonde van fans van de serie. Zij zijn boos dat de serie stopt én dat het nieuwe seizoen in twee delen van zeven afleveringen uitgezonden zal worden.

Article continues after the ad

Zoals je hierboven ziet, hadden veel fans gehoopt dat Ozark nog veel langer door zou gaan. Dat komt mede omdat het derde seizoen dat in maart debuteerde, goed werd ontvangen én goed werd bekeken. Zodoende hadden veel fans waarschijnlijk hoop op nog een paar seizoenen...