Woensdagavond is boxing-avond op RTL 5 en in deze aflevering van Boxing Stars nam oud-Utopia-bewoner Billy Bakker het op tegen YouTube-ster Mascha Feoktistovia. Het ging er nogal heavy aan toe: Billy liet Mascha alle hoeken van de ring zien!
 

Billy kreeg pas twee weken geleden te horen dat ze mee mocht doen met Boxing Stars. Ze vervangt Joelle Witschge die onlangs ontdekte dat ze zwanger is. Om die reden wilde ze niet verder gaan met het programma.

Vrienden

In het publiek stonden veel YouTube-sterren hun mede-YouTuber Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistovia aan te moedigen. Helaas zagen ze hoe Mascha een aantal keiharde stoten kreeg van de oud-Utopiaanse. Maar gelukkig stonden twitteraars aan Mascha's kant.
 

Article continues after the ad

Verloren

Mascha nam haar verlies wel sportief op, zo gaf ze na het duel aan: ‘Ze was snel en ze heeft me een paar goeie klappen gegeven. Ik vond het zo leuk om te doen.’ Billy neemt het de volgende keer op tegen voormalig Gouden Kooi-kandidaat Amanda Balk.

Tweets

Naast Mascha-fangirls klaagden kijkers weer over de commercials. Net als bij de eerste uitzending: die had een shitload aan reclames.

Vorige week

De vorige aflevering was ook al zo dramatisch. Kijkers waren woest omdat Michella Kox opgaf en daarna een sigaret opstak in de ring.

Heb je Boxing Stars gemist? Kijk dan de hele aflevering hier terug.