Boss Baby: Familiezaken

Na het succes van de eerste film werden we in mei 2017 al blij gemaakt met het nieuws dat The Boss Baby een sequel krijgt! Na lang wachten zou het er in het voorjaar van 2021 eindelijk van komen, maar niets blijkt minder waar.

Article continues after the ad

Universal heeft namelijk aangekondigd dat de releasedatum van het vervolg The Boss Baby: Family Business is verschoven van 26 maart 2021 naar 17 september 2021. Zo meldt Deadline.

Baby's blijven niet klein

In The Boss Baby: Family Business (of in het Nederlands: De Boss Baby: Familiezaken) zijn de Templeton broers Tim en 'Boss Baby' Ted volwassenen geworden en helaas uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Wat ze alleen niet weten, is dat er een speciale boss baby onderweg is om de twee weer te herenigen... en dat zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf! Bekijk hieronder alvast de trailer.

 

Stemmencast

Alec Baldwin en Tom McGrath keren net als 'ouders van de broers' Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel terug in hun bekende rollen. Nieuwkomers zijn onder meer James Mardsen, Eva Longoria, Ariana Greenblatt, Amy Sedaris en Jeff Goldblum. In de Nederlands gesproken versie nemen onder andere Buddy Vedder en Guido Weijers de stemmen van de hoofdrollen op zich. 

The Boss Baby: Family Business is dan hopelijk wel vanaf 17 september 2021 te zien!