Spectre-Bondgirl Lea Seydoux zal ook in het volgende avontuur van James Bond meedoen. In de 24e Bond-film speelde de Française de rol van Madeleine Swan. In Bond nummer 25 zou ze dit personage opnieuw spelen. Een unicum, want normaal heeft elk 007-avontuur nieuwe Bondgirls (op Moneypenny na dan).

Article continues after the ad

 

Aannemelijk gerucht

Het gerucht is afkomstig van de Britse Daily Mail, maar aangezien deze tabloid het in het verleden vaak goed had wat betreft Bond-geruchten mogen we de terugkeer van de Franse actrice aannemelijk achten.
Naast Seydoux en natuurlijk Daniel Craig zelf zouden ook Ralph Fiennes, Ben Whishaw en Naomie Harris natuurlijk weer terugkeren als respectievelijk M, Q en Moneypenny.

 

Valentijnsdag 2020

Nadat beoogd regisseur Danny Boyle toch voor de eer bedankte (volgens boze geruchten na een ruzie met Daniel Craig) hebben de Bond-producenten in True Detective-regisseur Cary Fukunaga alsnog de juiste man gevonden om de regie van Bond 25 op zich te nemen. De opnames moeten binnenkort van start gaan, naar verluidt onder meer in Noorwegen, en de film moet op Valentijnsdag 2020 uitkomen.