Sonny in Temptation Island

Het socials-team van webwinkel Bol.com heeft weer een juicy sneer uitgedeeld! Ze nemen Temptation Island-ster Sonny en zijn... bijzondere uitspraken op de hak.

Article continues after the ad

Sonny sprong er eigenlijk al meteen uit in het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Met uitspraken als "in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben" en "ik wil de hele tafel proeven" zorgde hij bij veel kijkers voor irritatie, maar ook vermaak. Bol.com besloot in te haken op een van zijn laatste uitspraken, over 'zijwieltjes'.

De zijwieltjes va Sonny

Sonny toverde een aantal bijzondere uitspraken uit zijn hoge hoed nadat vriendin Jaydi bekendmaakte dat ze het niet meer ziet zitten met 'm. "Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest. Zij heeft nu de keuze gemaakt om zonder zijwieltjes te fietsen", zei hij. "Nu gaan we kijken hoe snel ze op haar bek gaat." Ook noemde hij Jaydi zijn "levensproject". Nou, Bol.com, fiets 'm d'r maar in!

Zou hij een nieuwe purpoos hebben? 🙊

Geplaatst door bol.com op Woensdag 6 januari 2021

'Purpoos'

Zoals je ziet wordt ook Sonny's bijzondere Engelse uitspraak van het woord 'purpose' op de hak genomen. De meest spraakmakende Temptation Island: Love or Leave-kandidaat zien we aankomende donderdag weer terug! Dan knalt Videoland weer een nieuwe aflevering online.