Volgend jaar verschijnt Creed II in de bios. En in de nieuwste video is te zien hoe sloopkogel Viktor Drago zich voorbereidt op de ultieme confrontatie!

Wraak

Komende winter gaat Creed II in première. In dit vervolg op de succesvolle spin-off van de Rocky-reeks krijgt Adonis Creed (gespeeld door Michael B. Jordan uit Black Panther) de kans om zijn vader te wreken. Hij moet namelijk boksen tegen de zoon van de man die zijn pa gedood heeft: Viktor Drago. En afgaande op onderstaande video is Drago junior al net zo’n nietsontziende vechtmachine als zijn vader Ivan!

 

IJzervreter

Viktor wordt gespeeld door de Roemeense bokser en fitness-ster Florian Munteanu. Dolph Lundgren kruipt opnieuw in de huid van Ivan Drago, de doorbraakrol van de Zweedse ijzervreter. En uiteraard zou de reünie niet compleet zijn zonder Sylvester Stallone als boksheld Rocky Balboa. Jammer genoeg keert Black Panter-regisseur Ryan Coogler niet terug in de regiestoel. Creed II wordt namelijk geregisseerd door de relatief onbekende Steven Caple Jr. Toch is dit een match die ons niet snel genoeg kan komen!

Article continues after the ad

Creed II draait vanaf 10 januari in de bioscopen.