Het bioscoopaanbod is momenteel wat minder dan we gewend zijn, maar dat levert een buitenkansje op voor Queen-fans! Zowat alle bioscopen vertonen momenteel Bohemian Rhapsody. Een gouden kans om de populaire muziekfilm weer eens in de bioscoop te beleven.

Bohemian Rhapsody draait om het ontstaan van de beroemde rockband Queen, met zijn flamboyante frontman Freddie Mercury (Oscar-winnaar Rami Malek). Na aardig wat succes dreigt de band uit elkaar te drijven, en dondert het privéleven van Mercury totaal in elkaar. De band maakt een comeback op het wereldberoemde Live Aid-festival en vestigt zich definitief als één van de grootste rockacts aller tijden.

De film brak eind 2018, begin 2019 zo’n beetje alle records en er werden zelfs sing-along-voorstellingen georganiseerd. Bohemian Rhapsody werd de best bezochte film van deze eeuw, en won vijf Oscars.

Article continues after the ad

Bohemian Rhapsody

De bioscopen zijn sinds 1 juni (gelukkig!) weer open, maar veel films zijn in de tussentijd uitgesteld. Het vertonen van geliefde films is een slimme manier om mensen te vermaken, en bijna iedereen kan wel een (soort van) ’feel good’-verhaal gebruiken.

Bohemian Rhapsody draait de komende tijd weer in bioscopen van Pathé, Kinepolis én Vue. Wist je dat je een ‘privé-voorstelling’ in een Pathé-bioscoop kunt winnen? Hier vind je meer info!