Dexter Fletcher, de regisseur van zowel Rocketman als Bohemian Rhapsody, wilde Rami Malek een gastrolletje in de Elton John-biopic aanbieden. Op het laatste moment besloot hij dat dit toch too much zou zijn. Wij hadden Taron Egerton en Rami wel graag samen op het scherm gezien! En samen horen zingen natuurlijk... *ahem* *kuch*.

Article continues after the ad

John Reid

Het is niet eens een raar idee aangezien Elton John en Freddie Mercury allebei John Reid als manager hadden. Fletcher vertelt in een interview met Gay Star News: “Ik had het idee dat Elton met zijn moeder naar een restaurant zou gaan waar John Reid en Freddie aan een andere tafel zouden zitten en dat ze naar elkaar zwaaien.” Ondanks dat dit te gek zou zijn geweest heeft de regisseur zich toch ingehouden. Hij is namelijk niet van plan om een eigen filmuniversum uit de grond te stampen. 

Wacht niet te lang

Rocketman draait al vanaf 30 mei in de bioscoop, dus koop snel een ticket als je hem nog niet hebt gezien! Helaas duurt het nog wel even voordat we Rami Malek terug op het witte doek zien. Hij verschijnt pas in april 2020 als schurk in de nieuwe James bond-film