Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers heeft al de nodige boeren aan de man/vrouw geholpen. Wanneer het haar dan toch niet lukt, zijn het niet alleen de boeren die met een gebroken hart achterblijven.

Article continues after the ad

Hoop

In een interview met RTL Boulevard liet Yvon Jaspers doorschemeren dat het haar niet koud laat wanneer het haar niet lukt om een Boer Zoekt Vrouw-kandidaat te koppelen. Ook tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw Internationaal liet de liefde zich niet altijd even makkelijk sturen: “Mijn hart is een paar keer gebroken. Soms heb je zo de hoop en gun je het iemand die zo graag wil, en dan gebeurt er iets anders”, vertelde Yvon tegen de roddelrubriek van RTL 4.

Roemenië

Uiteraard onthulde zij niet welke boeren wel en niet de ware vinden in het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Wel vertelde Yvon dat er zeer veel serieuze kandidaten waren. Boer David, die op een boerderij in Roemenië woont, kreeg niet minder dan 88 brieven. "Dat was heel opvallend (…) Het is niet per se zo dat er veel te doen valt op de plekken waar de boeren zitten, dan denk je: wie wil naar Roemenië?!"

Het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw Internationaal is vanaf zondag 20.20 uur te zien op NPO 1.