Boer zoekt vrouw Steffi en Roel

We kunnen weer een nieuwe Boer zoekt Vrouw-baby verwachten! Deelnemers Steffi en Roel krijgen een meisje. Het stel kondigde het blije nieuws aan op de website van BzV.

Onlangs hebben ze de 20-wekenecho gehad: “Alles zit erop en eraan en de baby is gezond, dus nu mag de hele wereld het weten. We krijgen een meisje" vertelt de blije hengstenhouder Steffi. “Roel en ik zijn dolgelukkig, alles gaat heel goed. Ik was echt kotsmisselijk in het begin. Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn dus ik heb het er graag voor over.”

Baby Yvon

Het nadenken over een naam voor het meisje is al begonnen. “De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten. Zonder het programma was ze er niet geweest. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit”, lacht Steffi.

Article continues after the ad

De vonk sloeg al snel over in 2018 tussen haar en Roel. De twee wonen samen en verwelkomen hun kleintje in februari.

Nieuw seizoen

Een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw kunnen we helaas wel op onze buik schrijven. Niet alleen wij, maar ook Yvon had erop gehoopt: “Wij hopen allemaal op een nieuw seizoen. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt. Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter…”