Riks vond geen liefde bij de kandidaten van Boer zoekt Vrouw, maar stapt het huwelijksbootje in met degene die al die tijd al recht voor zijn neus stond.

Article continues after the ad

Boer vindt Vrouw

Boer Riks woont in Canada, een emigratie waar twee van de drie kandidaten niet warm voor bleken te lopen. Marit bleef, maar ondanks een goed bedoelde "nu alleen nog verliefd worden" kreeg Riks het niet voor elkaar om de vlindertjes voor haar te laten vliegen. Riks leek dus alleen te eindigen, geheel volgens de voorspelling van Jan Versteegh, maar tijdens de laatste aflevering bleek dat hij tóch iemand aan de haak had geslagen.

In een klassiek geval van 'je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt' viel Riks als een blok voor de Canadese Nicole, die voor Riks werkt en dus al die tijd al beschikbaar was. Pas toen de andere dames bij Riks over de vloer kwamen, begin hij Nicole te missen. "Ik ben soms gewoon een domme knuppel", zei hij daar eerder al over, maar deze domme knuppel is inmiddels dus mooi wel verloofd.

Boer trouwt Vrouw

"Ze zag ’t al wel een beetje aankomen, maar op dat moment had ze het niet verwacht, dus dat was wel leuk", vertelt Riks over het aanzoek op de website van het programma. "Ik ben niet op één knie gegaan, erg hè. Maar ik heb het wel netjes gevraagd!" Het stel heeft gekozen voor een kleine bruiloft, geheel volgens Nicoles wens, en daarna een groot barbecuefeest thuis, geheel volgens Riks' wens.

Nicole trekt na de huwelijksreis bij Riks en de kinderen in. “Als we terug zijn van de huwelijksreis, hebben we er een nieuwe inwoner bij. Dat wordt wel een hele grote verandering. Ik ben niet bang dat het niet goedkomt, zolang we blijven communiceren komt het wel goed.” Met gezinsuitbreiding is het verloofde stel nog niet bezig: “Eerst bedrijfsuitbreiding, we zijn namelijk bezig met nieuwe stallen. We gaan even een jaartje tot rust komen en dan zien we het wel.”