Milou uit BzV Boer Zoekt Vrouw 2020

Milou Rietjens woont weer in Zeeland. Achteraf toch niet om zich te herenigen met boer Bastiaan, maar voor haar werk! Gelukkig is er ook tijd om te ontspannen, zo houdt Milou vanavond een date night.

BzV-Milou is terug in Zeeland

Vorig jaar kwam er een einde aan de relatie van Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw. Toen Milou aangaf weer in Zeeland neergestreken te zijn, hoopten onze romantische zielen even op een hereniging. De verhuizing had bij nader inzien echter niets te maken met boer Bastiaan. Milou pakte haar koffers namelijk om in Zeeland aan het werk te gaan. Bijkomend voordeel is dat ze nu lekker dicht bij haar BzV-bestie Elise in de buurt woont.

Milou <3 Elise

Date night met m’n schatje”, zo schrijft Milou bij een leuke foto van haar en Elise. We wisten al dat Milou altijd contact heeft gehouden met haar liefdesrivalen Elise en Madeleen. Helaas lijkt zo’n vriendschap met Bastiaan er echter niet in te zitten. “Bastiaan en ik spreken elkaar niet meer. Het ligt allemaal achter ons,” zo liet Milou laatst weten.

Article continues after the ad

Boer zoekt Vrouw komt terug

We moesten het afgelopen jaar zonder BzV stellen. Het was zelfs even onzeker of de datingshow dit jaar wél doorgang kon vinden. Gelukkig kunnen de fans opgelucht ademhalen! De opnames van de nieuwe reeks zullen komend jaar al van start gaan. Yvon Jaspers maakte dat goede nieuws bekend in de Boer Zoekt Vrouw: 90 Spruiten Special.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.